top of page
Cleaning Materials

SIIVOUSPALVELUT YLÖJÄRVI & TAMPERE

AMMATTILAISET ASIALLA

Erilaiset elämänvaiheet vaikuttavat siivouksen tarpeeseen ja meiltä löytyy niihin ratkaisut.

 

Muuttosiivoukset ovat erityisosaamistamme. Teemme myös ikkunoiden pesuja, huonekalujen puhdistusta, mökkien siivouksia sekä monia muita. Teemme siivouksen ammattilaistason välineillä ja pesuaineilla.

 

Muuttosiivouksessa edellisen sekä tulevan asunnon siivouksessa voimme käyttää otsonaattoria, jolla saadaan poistettua tehokkaasti bakteereita sekä hajuja. Etenkin lemmikkikodeissa se on todella tärkeä, koska sillä saadaan asunnosta tehtyä hajuttomampi ja bakteerittomampi, joka on vähemmän allergisoiva.

Otsonaattori on myös todella toimiva esimerkiksi mökillä,

kun halutaan saada mökin hajuja sekä allergeeneja poistettua.

 

Pesemme ikkunat höyrypesurilla, jotta niistä saadaan varmasti kaikki lika ja vanhat pesuainejäämät pois. Pesemme höyrypesurilla myös esimerkiksi kylpyhuoneen ja keittiön kaakelit. Höyrypesurilla saadaan poistettua paljon enemmän bakteereja ja kalkkijäämiä kuin normaalilla pesulla.

 

Tekstiilipesurilla/painehuuhtelulaitteella onnistuu lukemattomien kohteiden pesu, kuten esimerkiksi sohvat, matot, autojen istuimet, lastenvaunut ja ruokapöydän tuolit. Pesuri suihkuttaa vesi-pesuaineliuoksen pestävälle pinnalle ja imee sen pois likaisen veden säiliöön. Tarvittaessa voimme myös pestä pesuaineetta ilman kemikaaleja pelkän veden avulla. Autojen sisäpesu onnistuu myös hyvin tekstiilipesurilla. Autojen penkkeissä on huomattavan paljon likaa mitä ei huomaa ennen pesua.

Voimme hoitaa auton sisäpuhdistuksen kokonaisuudessaan.

 

Voimme tulla luoksesi pesemään lattiamatot.

Tekstiilipesurilla ne voi pestä lattialla kuljettamatta niitä mihinkään.

 

Tarjoamme siivouspalveluita myös yrityksille.

Vuokranantajille tarjoamme siivouspalvelun vuokralaisen vaihtuessa, tai uuden käyttökohteen ensimmäisen siivouksen ennen vuokralaista.

Pienikokoisten toimistotilojen siivous onnistuu myös.

bottom of page